Här skriver jag ner nyheter och tankar och funderingar om Alltet! 

 

Minkvägen 8B, 633 70 Hållsta, Eskilstuna kommun.

Mobil: 070-464 56 78

 

 

Tankar och funderingar

Vem är jag? Vad gör jag här på jorden....i denna kropp....vad är min uppgift här och i alla parallella dimensioner och världar?! Ja, tunga tankar kanske men ändå så viktiga och betydelsefulla för att lära sig förstå sig själv. Jag vill nog säga att jag vet vad som är min uppgift och vem jag är för det är bl. a. det som är vår uppgift här som människoras att finna sig själv och vara tacksam för det du känner inom dig och känna kärlek till dig själv och alltet. För som min kära Ratisis säger "vi lever alla i symbios med varandra....allt som finns....i hela vårt multidimensionella varande....att se och förstå att vi aldrig är ensamma....vi är alla ett!

 

 

 

 

 

 

Nu sker det många och mycket nya saker i mitt liv. Det är en spännande tid framför mig. Jag har och håller på att utmana mig själv, detta bestämde jag mig för en tid sedan att nu är det dags för förändring och utveckling och detta är precis vad universum har satt igång för mig på grund av att jag skapade/önskade mig detta, så mina vänner tänk på vad ni önskar, det kommer att manifesteras, hur, vet vi inte och det behöver vi inte veta utan låt händelserna komma som det är menat och följ flödet för att det allra högsta goda kommer att ske för dig, för mig, men vi vet inte när eller hur lång tid det tar eller hur vägen dit ser ut. Håll ut alla som är på väg...

Nu 2017 sker det ännu mer förändringar för min del. Jag avslutar mitt företag SolrosTrumman och startar Solrosens Cirkel där jag vill fokusera mer på att hjälpa Moder Jord och dess väsen. Detta är en cirkel där vi samlas i en grupp av likasinnade människor som vill dra sitt strå till stacken för att vara till hjälp för både människor, jorden, naturen och djuren.

Mer info om vad vi kommer att arbeta med finns under Länken: Solrosens Cirkel!