Kanaliseringar från Änglarna!

25 september 2017

Jag kände en mycket stark energi denna dag som ville säga några ord till oss människor så jag satte mig ner och mediterade och fick detta budskap till oss att tänka på!

 

Tänk om...mina kära människor!

Tänk om...alla människor...levde i kärlek och harmoni med varandra!

Tänk om...alla människor...brydde sig om varandra och hjälper och stöttar varandra!

Tänk om...alla människor...tog hand om varandra i glädje och ljus!

Tänk om...alla människor...värnade om Moder jord och alla dess väsen!

Tänk om...alla människor... ser vad som finns inom er, vilken kraft och skapande förmåga ni besitter!

Tänk om...alla människor...ser sin egen och andras kärleksförmåga, sitt hjärtas innerliga förmågor!

Tänk om...alla människor...ser och känner sin inlevelse och utlevelse potential!

Tänk om...alla människor...ser att alla är ni lika värda oavsett tro, religion och hudfärg!

Tänk om...alla människor...ser det vackra i er människor!

Tänk om...alla människor...ser de vackra gåvor som er jord ger er att använda er av i det oändliga!

Tänk om...alla människor...förstår att ni kan få allt detta vackra!

Tänk om...alla människor...är medvetna om hur livet på er planet kan levas!

Tänk om...alla människor...kan se ert innersta väsen som består av ljus och godhet!

Tänk om...alla människor...väljer att se och fokusera på det som är rent och kärleksfullt och positivt!

Vilken underbar värld alla människor, djur, växter, mineraler och alla levande väsen skulle leva i på er Moder Jord!

Allt handlar om vad ni väljer mina kära människor, vad ni lägger ert fokus på!

Hur vill du leva ditt liv på jorden? Är du redo att öppna ditt hjärta och känna och uppleva ditt liv i kärlek och harmoni? Vad väljer du? Vad vill du fokusera på? Du har ett val! Ni är Alla Ett!

 

Med kärlek till er människor! Ängeln Creator (skaparen)!

 

Här har jag skrivit ner en del av de budskap jag tidigare fått från Änglarna!

Kanalisering 2012

Vi vet att skrivaren av denna text vill att vi ska förmedla budskap, undervisning på ett mycket lättfattligt språk så att så många som möjligt kan ta till sig vad detta med andlighet handlar om. Önskan är att de människor som inte tror på andlighet ändå kan läsa orden och någonstans inom er kunna förstå vad som sker med er när ni läser detta. Vi talar om att så ett frö hos människorna och detta är vad vi vill åstadkomma för er.

Många böcker och kanaliseringar har skrivits och många böcker behöver skrivas så att ni förstår vilka ni är och vad ni kan åstadkomma för att få ett underbart liv på jorden.

Vi finns för er alltid och vi undervisar och hjälper er på många sätt. Allt detta handlar inte om att vara bäst eller andligast eller på något vis sätta er på en tron, varken er själva eller någon annan. Alla är ni lika mycket värda, det gäller bara för er att förstå vad ni är, det är där som det är det svåra för er att förstå.

Under oändliga tider har vi från Ängla dimensionen sett er kamp med er själva. Det sker stora saker under denna tid 2000-talet, ni kommer att förstå bättre och bättre om vilka ni är. Det går fortare och fortare nu, för tiden är inne för er människor att vakna upp.

Det är stora omvälvningar för er som sker nu. Ni kanske känner att något fattas er, det är förändringar hos er vad gäller det vardagliga livet, det är där ni märker av förändringarna. Det är inte så att ni plötsligt sitter på en tron av guld och tror att nu är jag färdig utvecklad, nej så enkelt är det inte. Ni människor behöver växa andligt och medvetet för att kunna gå vidare och få ett bra liv.

Det är när ni har förstått vilka ni är och vet vad ni kan åstadkomma med era liv, det är då det sker Mirakler. Vad tror ni om detta?

ÄrkeÄngeln Mikael!

 

Kanalisering 2012

Samarbete...samarbete på jorden.

Lär er samarbeta med varandra, det är då ni människor lär er av varandra, ni lär er att älska varandra, ni lär er att acceptera varandras tro, tycke och smak och åsikter. Ni måste förstå att ni alla hör ihop.

När ni människor har förstått det, det är då ni kommer att kunna åstadkomma frid och kärlek på jorden. Det öppnar sig Gudomliga händelser på jorden i detta nu. Gudomliga Mästare, Gudomliga Gudinnor, många högt andliga väsen och varelser är i uppvaknande. Detta behövs nu på jorden för att få er alla att Vakna upp.

Se hur er värld ser ut nu, ni tillåter inte er själva att förstå vilka ni är och detta beror mycket på att ni lärt er lyssna för mycket på det ni kallar egot. Detta innebär att ni lyssnar enbart på den del av er som bara vill ha och äga.

Ni har så mycket av den goda fina sidan som ligger latent hos många av er, den sida av er som ni inte lyssnar till som ni inte vill dela med er av och då menar vi inte av det ni äger, som saker och ting utan ni vågar inte dela med er av er själva. Varför?

Ni tror ni är ensamma ibland men icke, ni är alla En, ni hör ihop alla människor av alla raser och ursprung, ni kommer från en och samma stjärna i universum. Om ni kunde förstå detta skulle ni aldrig kunna tänka negativa saker eller kunna skada varandra på något vis.

Så, alla människor på jorden, gå samman, lovorda er själva och planeten ni bor på. Detta är mycket viktigt för er. Tillsammans kan ni påverka jordens energi till en mycket vacker, kärleksfull planet att bo på. Lyssna till varandras hjärtan, lyssna till naturen och dess väsen. Samarbeta!

ÄrkeÄngeln Mikael...Till Er Tjänst...Alltid!

 

Kanalisering 2012

Vi från Ängla dimensionerna vill berätta för er människor hur vi lever i vår värld, detta gör vi endast för er skull för att ni ska förstå att det går att leva i ljus och kärlek.

Vi har ett underbart liv här hos oss, vi lyser alla och envar av rent ljus, ren kärlek. Vi vill ge er en glimt av hur ni skulle kunna ha det på jorden. Vi har en enormt vacker natur hos oss. Vi kan skapa vår natur precis så som vi vill ha det.

Vi ger utav oss själva till andra med kärlek, på så sätt får vi tillbaka allt vi ger ut. Detta skulle ni prova hos er. Ge av er själva, för varför ska ni ta med våld det ni kan få av kärlek.

Vi har inga hus som ni har utan vi skapar en egen zon om vi ej vill bli påverkade av någon annan och detta fungerar mycket bra, för alla accepterar vå egen vilja att ibland var för oss själva.

Varför kan inte ni acceptera varandras vilja och önskningar hos er. Vi förstår ej detta men samtidigt vet vi att ni lever på jorden med dess tröga energi och vi beundrar er människor som valt att bo där. Vi älskar er så enormt mycket.

Vi har även djur och växter här som ej går att jämföra med det ni har. Det är otroligt vackert här hos oss. Vi har färger som ej går att beskriva för er på jorden. Tänk er en natur och dessa vackra varelser ni har på vissa ställen på er jord, lägg till detta tusenfalt så kanske det går att för er förstå vilken prakt och vilket ljus vi har här.

Vi förstår att ni har det svårare på jorden att skapa det vackra som vi har men vi vet att det går att genomföra. Ni har långt kvar att åstadkomma detta hos er men vi vet och ser att ni är på väg. Ni förändras, en del av er i alla fall. Det är tider nu som gör att förändring av ert medvetande måste ske. Ni behöver mer ljus i era hjärtan, ni behöver mer kärlek i era hjärtan.

Det är svårt för oss att se på hur ni gör varandra illa gång på gång. Vi finns hos er och hjälper er när helst ni ber om det men det är så många av er som ej förstår att ni kan be oss Änglar om hjälp och det beror på att ni inte tror på oss. Ni tror inte att vi finns. Men ack så fel många av er har om det, vi finns hos er ALLTID.

Vi ser ljuset hos många av er och ni som har detta ljus hos er får jobba hårt med att bli betrodda av andra människor. Ni är starka själar.

Vi älskar er så mycket, vi älskar er alla. Vi ger er den hjälp ni behöver därför att vår intention är att alla ska se ert enormt vackra ljus.

Vi är många i Ängla dimensionen. Vi har olika uppgifter. Vi ser till att den renaste av renaste ljus finns här hos oss och vi sänder av detta ljus till er människor på jorden och till andra dimensioner.

Vi skapar vårt ljus själva, det är därför det är så vackert här, vi önskar att ni skulle se detta kärleksfulla ljus. Kom ihåg att vi finns för er alla. Be oss om hjälp när ni känner att bördorna blir för stora för er. Vi, alla Änglarna hjälper er. Vi finns. Vi är många olika Änglar med olika uppgifter. Kära människor. Älska er själva. Se ert vackra ljus som ni har inom er.

Vi finns! Vi Änglar från Ängla dimensionen!