Energi arbeten på Moder Jord

Här skriver jag ner en del av de helande energiarbeten jag gör/gjort på olika platser jag kommer till!

7 + 8 juli 2017

Solrosens Cirkel gruppen besökte en stuga på landet där vi gjorde en del energiarbeten. Vi jobbade med sjön Hjälmaren där alla på sitt sätt gav healing till vattnet och vi fick bekräftelse från Vatten draken och vatten väsendena som kom väldigt nära oss till strandkanten att det blev som dom önskade sig. Vi jobbade också med naturväsendena i skogen och frågade om vi fick ge tillbaka lite av vad vi fått och får från naturen, det gick dom med på för dom litade på oss som var där. Vi gav naturväsen healing och vi strödde ut gåvor som räddningsdroppar, salvia, blommor, ekollon frön allt från naturen självt.

Dagen efter regnade det och jag satt och mediterade och frågade naturväsendena om det var ok det vi gjorde dagen innan. Jag fick en tacksamhets känsla från dom och jag såg hur dom ställde sig i halvcirkel framför stugan mot sjön, dom minsta väsendena stod längst fram och dom större bakom, det blev flera rader av dom ända ner till vatten kanten. Detta var ett sätt för dom att visa att de accepterade oss och tog emot av vad vi hade att ge. Helt underbart att se och känna! Vill tillägga att regnet som kom dagen efter vårt energiarbete blev en extra renande healing dusch över området! 

 

Maj 2017

Jag bestämde mig en dag att ta en cykeltur. Jag cyklade utefter Mälardals leden, en del av den cykelleden går i närheten där jag bor. Efter den leden där jag cyklade fanns det gammal skog, böljande ängar och underbara stugor/villor på landet. Jag hade aldrig gått eller cyklat där tidigare så det blev en glad överraskning att det var så vackert där.

Efter en stund så kom jag fram till en kyrka i en liten by med en vacker kyrkogård. Jag satte mig på en bänk med gravstenar runt omkring. Det kändes så otroligt rofyllt på platsen. Jag brukar i vanliga fall när jag besöker kyrkogårdar (vilket jag inte gör så ofta) bli så nedtyngd och sorgsen på olika sätt men det blev jag inte där. Det kändes som om dessa själar funnit ro och gått vidare.

Efter ett tag förnimmer jag naturväsen i närheten (jag ser inte alltid klart och tydligt dessa väsen utan jag känner, förnimmer och ser en inre bild av dessa väsen och får kontakt telepatiskt) Då hör jag: Varför sörjer ni människor varandra när ni släpper taget om kroppen? Bara för att ni inte ser kroppen så tror ni att ni är borta! Ni finns ju kvar fast i en subtilare energikropp!

Ja, det är ju sant tänkte jag! Jag frågade då hur dom gör när dom dör!? Fick då till svar: Vi dör inte så som ni människor tänker om döden. När vi byter skepnad efter att ha funnits i hundratals år så blir vi ett med naturen igen och då firar vi stort denna händelse i stor glädje, men det sker inte så ofta eftersom vi finns i hundra, tusentals år. Vi finns alltid!

Jaha, det var ju intressant, inbillade jag mig denna information eller...Nej, det gjorde jag inte...jag tackade för att jag fick ta del av detta!

Jag cyklade sedan vidare tillbaka hemåt. Jag såg massor av fåglar...hörde naturens alla ljud...Jag såg hägrar och rådjur ute på ängarna...och katter...icke att förglömma...

 

Maj 2017

Jag gick in i en skog som jag inte besökt någon gång tidigare. Det är en mycket gammal orörd (av människor) skog. Det fanns enorma rotvältor där. Jag gick på en bred stig genom skogen som var lätt att följa och att gå på.

Jag ställde in mig på naturväsen energin och försökte få till en kommunikation med de väsen jag kände fanns där. Till en början var dom mycket misstänksamma mot mig, dom hade aldrig upplevt att någon människa ville prata med dom. Jag förmedlade att jag, om dom ville, ge en naturväsen energi boll som dom kunde använda sig av för olika helande som dom kunde tänkas behöva.

Jag kände av ett stortroll i närheten som tydligen visste att det gick att lita på mig, så på något vis förmedlade han detta till områdets väsen.

Så jag skapade denna energi mellan mina händer och formade det till en boll. Jag såg mig omkring för att se var jag bäst kunde lägga den här energibollen. Då såg jag en stor sten som jag intuitivt kände att där ska den ligga. Jag gick fram till stenen och frågade om jag fick lägga energibollen där och det fick jag.

Det lustiga var att när jag la den på stenen så blev det precis som om stenen "sög" in energibollen och spred energin ner genom stenen till marken och en bra bit över området.

Det hade jag aldrig varit med om att det gick så fort. Jag tolkade detta som att skogens/stenens väsen tog emot hjälpen ögonblickligen och att det verkligen behövdes.

Efter det så gick jag stigen tillbaka till skogskanten och där skapade jag en renande energiportal som skulle göra att de människor som går in i skogen och på stigen skulle renas så mycket som möjligt från mänsklig negativitet och gå in i skogen med ett rent och öppet hjärta för allt levande på vår Moder Jord!

April 2017

Gick till skogen i närheten där jag bor. Jag tänkte plocka kottar för att lägga i botten i krukorna på uteplatsen istället för att köpa t.ex. leca kulor. Samtidigt som jag gick där ställde jag frågan till naturväsendena om det var okej att jag plockade med mig av kottarna som låg på marken...

Fick då till svar att dom blev glada att jag frågade för det hade dom inte var med om att någon människa  någonsin hade frågat först...dom var mest vana med att människor bara tog utan att fråga...dom sa att det gick bra att jag plockade kottar dom skulle dessutom följa med och se till att kottarna var fyllda med växtväsens energi så att jorden och blommorna jag skulle sätta ner i krukorna skulle få den näring och växenergi som behövdes...

Jag tackade av hela mitt hjärta och kände en stor tacksamhet för att kunna ha en kommunikation och samarbete med naturens väsen!

 

April 2017

Jag promenerade i skogen en helt underbar gammal trollsk skog. Medan jag vandrade på stigarna bland träden med ett öppet sinne för alla skogsväsen skymtade jag en över 2 meter långt väsen som visade sig hastigt för mig. Den såg ut som ett träd, ansiktet var barkliknande så jag trodde jag såg i syne först. Den kikade på mig ett kort ögonblick och sedan försvann det.

Jag tog kontakt telepatiskt med naturväsendena och frågade vad jag kunde hjälpa dom med. I närheten fanns ett elljus spår som dom önskade att jag skulle störa av elen på.

Jag skapade då en ljuspelare som bestod av helande kristall över en elstolpe. Den helande ljuspelaren spred sin energi genom elledningen till nästa stolpe, genom nästa elledning och elstolpe osv tills energin gått runt till alla stolpar och ledningar på spåret. Efteråt kände jag en tacksamhets känsla att jobbet jag gjorde blev bra....

 

Mars 2017

I en mycket vacker och magisk skog i närheten där jag bor skapade jag en kristall pyramid på platsen för rening och healing i samråd med naturväsendena som befann sig på platsen.

Jag skapade en naturväsen boll som stämde överens med naturväsendenas och naturens energifrekvens.

Jag placerade denna energiboll på en stor sten samtidigt som jag kommunicerade med naturens väsen och berättade att om dom ville så kunde dom använda sig av denna energiboll för att heala och rena sig själva och deras hem från negativa och smutsiga energier som tyvärr skapas omedvetet eller medvetet av människor som inte förstår eller har den kunskapen om att det finns liv i många dimensioner såsom i naturen på vår jord.

Jag berättade också att dom kunde kopiera denna energiboll och dela med sig av den till alla som ville och behövde hjälp.

Detta mottogs med glädje från dessa väsen...

 

Mars 2017

Vi åkte till en mycket välbesökt naturområde med vackra omgivningar, stora och gamla tallar, badplats, båthamn, cafè i sörmland. Det var en ganska grå och kall dag, det kom lite snö. Vi gick en runda i omgivningen när jag plötsligt kände att jag skulle göra en rening på platsen.

Jag skapade med tankens kraft en kristall pyramid över området, den växte och blev större och större tills den täckte hela området och en bit över vattnet och över trädtopparna.

Jag kommunicerade med naturväsendena på platsen och berättade att jag gjorde en helande renings process för att lyfta bort negativa energier som människor omedvetet skapat även här.

Jag blev omgiven av små naturväsen som tog mig i handen och ledde mig till en bänk som jag skulle sitta på en stund. Jag satt där och sände helande energi, jag hade sjön framför mig, såg vattenväsen sväva över sjön/isen. Jag såg trädens livsenergi växa. Jag såg en stor ljusenergiboll blixtra till en bit ovanför träden, fick veta att det var ett skepp från Arkturierna, de gav mig bekräftelse på att jag gjorde rätt.

Efter avslutat arbete tackade naturväsendena mig för ett bra jobb. När vi gick därifrån tittade solen fram och det blev ljusare och varmare...Jag åkte hem med ett stort öppet hjärta och tacksamhet att jag kunde vara till hjälp för naturens väsen och för allas vår Moder Jord!

 

 

Här har jag skrivit ner en del kanaliseringar från Naturväsen jag fått tidigare!

Kanalisering 2012

Människor! Se oss! Lyssna på oss! Samarbeta med oss! Vi naturväsen vill så gärna samarbeta med er människor men ni tycks inte vilja det med oss. Samarbete mellan oss skulle gagna oss alla. Kan ni förstå detta?

Vi skulle så gärna vilja att ni kunde förstå, för att det skulle bli en sådan balans i naturen om ni vill ta till er detta. Vi har det jobbigt just nu och har haft det under en lång tid. Detta beror på att vi har försökt och försöker få kontakt med er men det är väldigt svårt för oss för ni lyssnar inte på vad naturen vill.

Det finns en del av er som vi jobbar tillsammans med och det är vi så tacksamma för. En del av er lyssnar verkligen och gör så att vi kan arbeta tillsammans på att hjälpa jorden, vårt hem, i balans.

Ni kör över oss helt, om ni kunde förstå vilka krafter vi tillsammans skulle kunna utföra så skulle ni inte tveka en sekund med detta men tyvärr, ni har inte ögon, öron för vår skull utan ni ser bara det materiella.

Vi älska er människor, vi önskar ni kunde känna och se den kärlek vi skickar er men nej, ni hör och ser inte. Vi är ledsna för det men vi kan inte göra annat än att försöka och försöka få er uppmärksamhet. Skrivaren av denna text är mycket öppen för kontakt med oss och det gläder oss mycket. Vi älskar er!

Naturväsen dimensionen!

 

Kanalisering 2012

Vi finns i så många skepnader på jorden. Ni kan kalla mig StoreBror! Jag är en av de mycket stora varelserna på jorden. Jag hjälper till med att skicka meddelande till alla StoreBröder på jorden. Vi har på detta sätt kontakt och kan ha en kommunikation med alla stora väsen på jorden.

Det finns många arter av oss, vi har olika uppgifter att jobba med. Vi beskyddar och bevarar olika saker som växtligheten, träden, bergen, ja allt som växer och allt som finns på vår jord. Vi finns överallt, under jord, över jord, en bit ut i atmosfären. Vi har bråda dagar i detta tidevarv för nu sker det mycket saker på jorden.

Vi har blivit kallade av Moder Jord att jobba extra hårt med att få balans på jorden. Detta är en mycket viktig tid för oss naturväsen att tillsammans arbeta med detta.

Vår förhoppning är också att fler av er människor vill hjälpa oss. Vi har alla till uppgift att försöka få till ett samarbete med alla väsen för att hjälpa jorden. Hon ropar på hjälp och det märker ni av på jorden på olika sätt, jorden rämnar, olika katastrofer sker m.m. Detta är tyvärr nödvändigt för att ni människor ska förstå att ni måste tänka om vad gäller det ni gör på jordens yta.

Vi har så mycket att ge er människor om ni bara vill lyssna på oss. Förändringens tid är här och det är nu viktigt att vi alla tar hand om jorden, vårt hem. Vi har många av er som hjälper till men vi behöver fler.

Vi älskar er människor och vi vill att vi tillsammans lever på vår jord och sköter om vårt hem på bästa sätt. Så är det och så kommer det att bli.

Jag älskar er och jag ser er människor!

En av dom stora, kalla mig StoreBror! 

 

Kanalisering 2012

Allas vår StoreBror talade!Jag är så mycket mindre än StoreBror. Titta på ett grässtrå, en stjälk till en blomma, titta på ett blomblad, en pistill, en ståndare då ser du mig.

Vi finns även där i dom minsta delarna av allting som finns på jorden. Om ni visste eller ser att vi finns där så skulle ni inte skada oss genom att skävla och förstöra.

Vi vill bara hjälpa er att få skörden att växa utan gifter och kemikalier. Det är svårt för oss att göra detta nu när jorden är så utarmad på äkta och rena mimeraler och myllan på jorden är så förgiftad på många ställen att det är oätbart för er människor men ändå äter ni detta och fortsätter att förgifta er mat åter och åter igen.

Vi försöker balansera upp gifterna men det är så mycket att vi inte längre klarar av att ta hand om alla gifter, vi hinner inte med i den takten som föroreningarna kommer ner i jorden.

Trots detta ger vi inte upp, vi jobbar bara mer och mer. Vi ber er hjälpa oss med detta. Se på allt i naturen som levande och i allt levande finns vi, både stora och små väsen som älskar vårt hem. Gör inte ni det människor?

Vi är dom små under och över jordens yta!

 

Ett möte med Naturväsen som hände mig en dag för många år sedan. På den tiden bodde jag i närheten av Djäkneberget i Västerås, ett vackert naturområden som ligger högt över stan. Jag brukade gå över berget när jag skulle göra ärenden på stan och varje gång jag gick där ställde jag in in mig på naturväsen energin för jag kände att det fanns gott om dom där. Jag brukade ha med mig bröd och godis av allehanda slag som jag bjöd naturväsendena att smaka på samtidigt som jag gav helande tankar och naturväsen energi till dom som ville ha. Detta gjorde jag vid många tillfällen och jag kände att jag fick respons och tacksamhet från dessa varelser.

Så en dag när jag gick där som vanligt fick jag se vid ett ställe med ganska högt gräs och vegetation en varelse som tittade på mig. Han var(fick känslan av att det var en han) ca. 50 - 60 cm hög, lite krokig hållning och alldeles grå, såg honom alltså med mina egna ögon. Jag stannade till och han stod kvar, jag fick då kontakt telepatiskt med denna varelse. Jag frågade vad jag kunde hjälpa honom med och han meddelade mig att han ville tacka för den hjälpen jag gett dom de gånger jag promenerade där på deras område och hur roligt dom tyckte det var att jag delade ut godis att smaka på. Det var mycket roligt för dom att jag tänkte på dom och att en människa såg och visste att dom fanns där. Sen försvann han och jag stod kvar ett tag och kände en sån otrolig kärlek i hjärtat att få vara med om detta.

(eftersom jag är en choklad älskare så delade jag oftast ut choklad till dom när jag gick där)